ICON TIME Gezichtsbehandelingen

ICON TIME

Stralen op elke leeftijd.

Icon Time biedt een aantal specifieke behandelingen aan voor alle huidtypen. De Icon Time serie bevat 51+3 Hyalu Complex en een verhoogd aantal aminozuren, een bestanddeel van de collageen- en elastinestructuren. Zo stimuleren ze de productie van nieuwe structuuronderdelen van de huid.

Daarnaast wordt de ondersteunende structuur van de huid beschermd door biomimetische peptiden, en door de waardevolle stimulerende eigenschappen van micro-zilverstof en van colloïdaal goud en platina. Dit zorgt voor een intensieve behandeling tegen rimpels en elasticiteitsverlies.

 

Revitaliserende behandeling

Doel van deze behandeling is om de jeugdigheid van de huid te beschermen. Ideaal vanaf 30 jaar, iedereen met een druk, stressvol leven, iedereen die vatbaar is voor vroegtijdige veroudering door externe factoren (zon, wind vervuiling). Gerichte behandeling om de eerste rimpels te behandelen zodra ze verschijnen.

 

Verstevigende behandeling

Doel van deze behandeling is om de tekenen van veroudering te minimaliseren en corrigeren. Ideaal vanaf 40 jaar, en bedoelt voor huid die rimpels vertoont en verlies van stevigheid ondervindt.

 

Huidvernieuwende behandeling

Doel van deze behandeling is om de tekenen van veroudering te minimaliseren en corrigeren. Ideaal vanaf 50 jaar, en voor vrouwen in of voor de menopauze die last hebben van droge huid en verlies van elasticiteit.

 

Optioneel bij de gezichtsbehandeling:

 

Eye-Lip Zone Treatment

Een shockbehandeling voor heldere ogen. De frisse hydrogelstructuur van het masker zorgt dat de werkzame bestanddelen diep in de huid doordringen. Het is rijk aan anti-rimpel en pro-collageenpeptiden en aan kalmerende middelen. Het resultaat: een ontspannender, beter uitgeruste huid rondom de ogen, lippen. Minder zichtbare wallen, donkere kringen en rimpels.

Voor meer informatie : Tarieven

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

info@beautyatelier.nl

Instagram: beauty.atelier.tgoy

 

 

RESURFACE2

PEELINGS

Lees hier

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Het Beauty Atelier

T: (06) 46 033 457
info@beautyatelier.nl

Tuurdijk 16

3997 MS 't Goy (bij Houten)
Neem Contact op

FaceBook