Overige gezichtsbehandelingen

Cell Detoxium Treatment

Behoefte aan detox en energieboost van de huid?
Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Door de eliminatie van giftige stoffen en vervuilde cellen is de huid in evenwicht en klaar voor regeneratie en bio-revitalisering.

Deze behandeling brengt de huid weer in balans, zuivert en verfijnt de huidstructuur. Pure verwennerij die de huid in optimale conditie brengt.

 

Purifying Treatment

Een zuiverende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid met 51+3 HYALU COMPLEX™ bevat een verhoogde hoeveelheid zwavelhoudende aminozuren (methionine en cysteïne) die een zuiverende werking hebben en die de talgproductie normaliseren. Daarnaast is het op bakuchiol ACN gebaseerde complex, dat probiotische lactobacillus bevat, een zuiverende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid, ontwikkeld in het laboratorium van RVB SKINLAB. Het complex normaliseert de talgafscheiding, vermindert irritatie en verfijnt de huidstructuur. Zo wordt het ‘ecosysteem’ van de huid beschermd en voorkomt het uitdroging en veroudering.

 

Sensitive Treatment

Een beautybehandeling speciaal voor de gevoelige huid met een hoge verdraagzaamheid om de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering en externe factoren. Het is versterkt met anti-irritatie neuropeptiden, en is gebaseerd op de manuele lymfe drainage. Deze verbetering van de lymfatische circulatie zal het evenwicht van de huid versterken en de basisfunctie van het lymfestelsel stimuleren.

 

Moisturising Treatment

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid.
De aanvullende werkstoffen zijn versterkt met het hyalu4plump complex en een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren.

 

Voor meer informatie lees: Tarieven

 

Oxygenating Treatment

Deze gezichtsbehandeling verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen en verhoogt hun weerstand tegen schadelijke externe factoren.

Advies:

Optie 1:  65,- / 60 minuten

Optie 2: 125,50 / 60 minuten behandeling + * twee verzorgingsproducten reinigingsmousse & serum voor thuisgebruik om op lange termijn een optimaal resultaat te behouden.
*voordeliger

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

info@beautyatelier.nl

Instagram: beauty.atelier.tgoy

 

 

RESURFACE2

PEELINGS

Lees hier

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Het Beauty Atelier

T: (06) 46 033 457
info@beautyatelier.nl

Tuurdijk 16

3997 MS 't Goy (bij Houten)
Neem Contact op

FaceBook