slider bg 1920x200

Ik ben Kathy Gola. Na het behalen van mijn diploma aan de Internationaal Opleidingsinstituut Thomas in Utrecht heb ik in 2007 mijn eigen schoonheidssalon geopend.

Ik ben gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen van het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional. Naast de verschillende gezichtsbehandelingen bied ik ook ontspannende lichaamsbehandelingen en massages. Productkennis en educatie zijn erg belangrijk voor mij. Om het kennisniveau op pijl te houden streef ik ernaar alle relevante trainingen bij te wonen.

Het Beauty Atelier sinds 2007 een bekende verschijning in de provincie Utrecht. Het eerste wat mijn cliënten opvalt is de ontspannen en gemoedelijke sfeer in privacy en luxe. Iedereen is bij mij welkom jong en oud. Iedereen bezit haar eigen unieke schoonheid en daar werk ik mee. Ieder mens is uniek en verdient exclusieve aandacht.

- U kunt uw huid niet genoeg verwennen -

Wilt u ervaren wat de verzorgingsproducten en behandelingen voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met mij op. Vul het contactformulier in.

Met vriendelijke groet,

Kathy