s06
Aandacht voor je huid!
Slider

Welkom


Ik ben Kathy Gola 
Na een elfjarige carrière in het bedrijfsleven besloot ik me volledig te wijden aan mijn passie, beauty & wellness. Na het behalen van mijn diploma aan het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas in Utrecht heb ik in 2007 mijn eigen schoonheidssalon geopend. Inmiddels geniet Het Beauty Atelier bekendheid in Houten en de provincie Utrecht.

Door voortdurend te letten op kwaliteit en door vooral resultaatgericht te behandelen kent Het Beauty Atelier veel tevreden, vaste klanten. Naast persoonlijke aandacht spelen de huidverbeterende producten van het merk RVB SKINLAB Diego Dalla Palma daarbij een belangrijke rol. Net als overigens productkennis en educatie: om mijn kennisniveau op pijl te houden streef ik ernaar alle relevante trainingen bij te wonen.

Bij hun eerste bezoek aan Het Beauty Atelier valt de ontspannen en gemoedelijke sfeer te midden van privacy en comfort veel van mijn cliënten op. Hun welbevinden vormt dan ook het uitgangspunt, waarbij iedere klant een unieke behandeling ontvangt die geheel is afgestemd op haar/zijn conditie en behoefte van dat moment. We hebben tenslotte maar één huid.

Wilt u uw huid verbeteren of juist zo lang mogelijk uw gave huid behouden? Laten we dan samen werken aan een mooie toekomst van úw huid. Maak een afspraak voor een gratis consult of een behandeling naar wens!

Jong beginnen met de juiste verzorging en een dagelijkse routine om uw huid te verzorgen is een cadeau voor later…


U bent van harte welkom.

Kathy