slider bg 1920x200

Met Diego dalla Palma professional streven wij naar optimale huidverbetering, zonbescherming is hierbij een cruciale stap.

Alle zonnebrand producten van diego dalla palma:

Bevatten geen geurstofallergenen, kleurstoffen, bewaarmiddelen, parabenen, petroleum, benzofenon-3.

Zijn geschikt voor de gevoelige en overgevoelige huid – ook die van kinderen!

Bevatten natuurlijke kalmerende actieve werkstoffen.

De Soothing After Sun producten herstellen en hydrateren de huid na het zonnen.

 

LET THE SUN SHINE

Geniet van de zon omdat dit gezond is. Een verbrande huid is het enige dat u moet voorkomen.

 

ZOMER - WINTER - ELKE SEIZOEN BESCHERMING

Smeer voldoende in de zomermaanden. Vergeet niet het decolleté, de voetruggen, de oorschelpen en de randjes naast de zwemkleding. Deze delen verbranden snel en worden vaak over het hoofd gezien. Smeer kinderen minimaal met factor 30 in en hou de kinderen jonger als 1 jaar geheel uit de directe zon.

Goed beschermt ook op de SKIPISTE!

Of u nu op wintersport gaat of gewoonweg elke dag door weer en wind op de fiets, het koude winterweer kan uw huid behoorlijk op de proef stellen. Bescherm de huid ook in de winter.

 

Wist je dat...

Een zonneproduct dat sinds vorig jaar is geopend verliest zijn kwaliteit én zijn beschermingsfactor. Let daarom goed op de houdbaarheid van de zonnebrandcrème. De meeste crèmes blijven zes tot twaalf maanden na openen goed.

De ene zonnebrand is de andere niet en als u dan toch uw huid moet beschermen, kies dan voor een merk dat er goed over heeft nagedacht.

 

Ik adviseer uw graag. Vul het contactformulier in.

 

Alle zonneproducten van Diego dalla Palma professional vovoldoen aan de richtlijnen van de Europese Commissie.

Responsible Care - Wij beschermen uw huid - Wij beschermen het milieu - diego dalla palma is aangesloten bij het Responsible Care programma, van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Alle zonneproducten worden geproduceerd met zone-energie, er wordt gezorgd voor waterbesparing en alle grondstoffen zijn afkomstig van producenten met verantwoord beheer en fair trade.